Nieuws

Werving nieuwe leden voor de Ondersteuningsplanraad Stromenland

Klik hier om naar de vacaturemelding te gaan voor werving van nieuwe leden voor de Ondersteuningsplanraad van ons samenwerkingsverband Stromenland.


Terugkoppeling School Tevredenheidsonderzoek

Door op de afbeelding hieronder te klikken komt u bij de terugkoppeling van het School tevredenheidsonderzoek voor ouders zoals dat in het voorjaar van 2018 heeft plaatsgevonden.

Rapport inspectiebezoek 12 juni 2018

Door op de afbeelding hieronder te klikken komt u bij het inspectierapport van het bezoek dat zij op 12 juni 2018 aan onze school hebben gebracht.


Onze jaarplanning 2018-2019 in uw digitale agenda

Als u onze jaarplanning voor het nieuwe schooljaar in uw eigen digitale agenda wilt importeren, kunt u daarvoor hier klikken. U komt dan bij een bestand dat u na het downloaden kunt gebruiken. 


De Martinusschool in Jeelo-magazine

Onze school staat met een mooi artikel in het laatste Jeelo-magazine dat in april 2018 is uitgekomen.
Klik hier om naar het artikel te gaan.
 

Digitale flyer Sjors Sportief met het sportaanbod

In de digitale flyer van Sjors Sportief vindt u het aanbod waar leerlingen zich het gehele jaar voor in kunnen blijven schrijven. Deze maand staat de teller op 39 sportaanbieders die in totaal 272 cursussen aanbieden en er blijven zich maandelijks nieuwe sportaanbieders aanmelden. Houd de website goed in de gaten voor vernieuwd aanbod en nieuwe sportaanbieders.
 
Mail voor meer informatie over dit project naar:
Buurtsportcoach Loesan Bottema,
loesan.bottema@fortewelzijn.nl
http://www.sportstimuleringbergendal.nl/